Fasta priser

Monterat & klart

Se våra fasta priser

Produkt, installation och bortforsling av gammal produkt ingår i priset. 

Samtliga priser gäller vid utbyte av likvärdig produkt, inklusive moms och giltigt ROT-avdrag. Krävs det elektriker så tillkommer det.

Saknar du en produkt vi inte visar här så kontakta oss för prisuppgift.

Ifö Sign 6860

6.099:-

Ifö Sign 6860 har hel cisternkåpa för enklare rengöring, och är fri från kondens. Fresh WC ger doft och underlättar rengöring genom en doseringstablett som stoppas i via spolknappen. Inbyggt S-lås, mjuksits, spolknapp 4/2-litersspolning. Sitthöjd (utan sits) är 42 cm. Modellen finns både med eller utan skruvhål och WC-stolen är behandlad med rengöringsvänlig glasyr Ifö Clean och godkänd enligt Nordisk kvalitetssäkring.

Ifö Spira 6260

6.499:-

Ifö Spira 6260 saknar spolkant, vilket innebär att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig. Toaletten har  hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet.

Tyst återfyllning, god doft med Fresh WC och en sitthöjd på 42 cm (utan sits) är några av egenskaperna. Dessutom 4/2-litersspolning, inbyggt s-lås och spolknapp i blank krom.

FM Mattsson
Vattenutkastare

2.799:-

Vattenutkastare från FM Mattsson som är  självdränerande och därmed frostsäker.

Damixa Space

2.499:-
2.849:-

med Popup-bottenventil

Standard tvättställsblandare med skållningsskydd.

Damixa Pine

2.699:-
3.049:-

med Popup-bottenventil

Med sin unika profil sticker Pine ut från mängden. Snygga och ekonomiska egenskaper fullgör denna blandare.

FM Mattsson Siljan

3.299:-
3.649:-

med Popup-bottenventil

Tvättställsblandare som är blyfri, har kallstart, mjukstängning och energiklass B.

Mora REXX

5.299:-
5.649:-

med Popup-bottenventil

Mora Rexx blandare med skandinavisk design och funktionalitet. Minimalistisk, med enkelt uttryck och god precision.

Alterna & FMM Tvättställspaket

5.599:-

Komplett tvättställspaket med Alterna tvättställ, FM Mattsson Siljan blandare, pluggvippventil, konsoler och vattenlås.

Bredd: 570mm Djup: 425mm

Damixa Space

3.349:-

En standard köksblandare med svängbar pip, diskmaskins-avstängning och skållningsskydd.

FM Mattsson Siljan

4.299:-

Köksblandare med diskmaskinsavstängning och svängbar pip. Den är blyfri, har kallstart, mjukstängning och energiklass B.

FM Mattsson Siljan Duo

10.499:-

Förutom en traditionell spak har FM Mattsson Siljan Duo även en sensorfunktion. Genom att hålla handen framför sensorn startar blandaren beröringsfritt.

Den spolar med ett begränsat flöde under valbar tid – 4, 8 eller 12 sekunder men kan även stoppas enkelt genom att hålla handen framför sensorn på nytt, enkelt och hygieniskt! Det ingår även en elektronisk diskmaskinavstängning som automatiskt stänger av vattnet efter 3 eller 12 timmar. Blandaren har mjukstängning, kallstart och svängbar pip.

Damixa Duschpaket

4.199:-

Thermixa Zero termostatblandare 160 c/c med skållningsskydd + Fair Jet Duschset.

FM Mattsson Siljan Duschpaket

5.799:-

Duschpaket 160 c/c inklusive blandare. Den är blyfri och har skållningsskydd. Energiklass B.

FM Mattsson Siljan Takdusch-paket

9.999:-

Takduschpaket 160 c/c inklusive blandare. Detta takduschpaket är blyfritt och har skållningsskydd. Energiklass A

FM Mattsson 9000E

3.799:-

Duschblandare med 40 c/c anslutning nedåt som har skållningsskydd och är lättmanövrerad.

Alterna Lusso Duschdörrar

10.499:-

Alterna Lusso duschdörrar är flexibla väggar med raka linjer. Med Lusso går det att spara plats, eftersom dörrarna även kan öppnas inåt. Dörrarna höjer sig 4 mm vid öppning.

Välj mellan fyra olika typer av glas: Klart, gråtonat, frostat och halvfrostat. Väggarna är 2000 mm höga, består av 6 mm härdat säkerhetsglas och finns i måtten 70, 80, 90 och 100 cm, både raka och svängda.

Vatette Vattenfels-brytare

12.999:-

Undvik vattenskador i din fastighet! Denna ventil upptäcker både dropp- och flödesläckage och stänger av vattnet vid detekterat läckage. Den har kontinuerlig och självlärande övervakning som anpassar sig till just din fastighet.

Det behövs inga vattendetektorer i kök/badrum och ingen manuell manövrering. Den sköter sig själv och du kan sova gott om natten. Flertalet försäkringsbolag lämnar dessutom rabatt på Hemförsäkring om du har denna installerad.

CTC 200L Rostfri Varmvatten-beredare

21.999:-

Alla röranslutningar finns på undersidan av beredaren, vilket ger ett snyggt montage eftersom alla rör är dolda bakom modulens frontpaneler.  Blandningsventilen kan justeras till önskad temperatur (38-65 °C).
Produkten kan ställas ända in mot väggen även vid toppanslutning tack vare den smarta utformningen av tak och baksida.

För att minimera värmeförluster och för att uppfylla de höga energikraven i Europa är samtliga modeller isolerade med en effektiv och miljövänlig skumisolering. Uppvärmningen sker med hjälp av en rostfri elpatron som styrs av en reglerbar termostat.

CTC 300L Rostfri Varmvatten-beredare

25.499:-

Alla röranslutningar är placerade på undersidan av beredaren, vilket ger en elegant montering där rören är diskret gömda bakom frontpanelerna. Blandningsventilen kan enkelt justeras för att nå önskad temperatur mellan 38 och 65 grader Celsius.
Tack vare den smarta utformningen av taket och baksidan kan produkten placeras helt intill väggen även vid toppanslutning.
För att minska värmeförluster och uppfylla de stränga energikraven i Europa, är alla modeller isolerade med effektiv och miljövänlig skumisolering. Uppvärmningen sker med hjälp av en rostfri elpatron som är kontrollerad av en justerbar termostat.