Nybyggnation

Rörmontage

Vattenbrunn & värmesystem vid nybyggnation

Vi är inte bara experter på service och renoveringar, vi är också duktiga på att hjälpa till med VVS vid nybyggnationer. Oavsett om det är en villa, ett radhus eller en större fastighet med lägenheter så är vi redo att lösa det åt dig!

Tack vare vår projekteringsavdelning kan vi ta hand om allt från start till färdigställt resultat. Även om du bara har arkitektritningarna så kan vi ta fram VVS-ritningarna åt dig.

Vår projekterare har en bakgrund som montör och har stor erfarenhet av praktiskt arbete inom bostäder. Det innebär att vi kan erbjuda kvalificerade lösningar som passar just dina behov och önskemål.

När det kommer till nybyggnationer finns det många alternativ. Vi är vana vid att arbeta med lösvirkeshus, vilket ger dig som kund möjligheten att få ditt drömhus precis som du vill ha det. Vi kan också komma med förslag och idéer längs vägen för att säkerställa att du får det hus du verkligen önskar.

Utöver lösvirkeshus bygger vi även många färdiga modulhus varje år åt olika leverantörer. Vi är flexibla och inte bundna till några specifika husleverantörer, men vi har ändå förtroendet att dra rören åt några av Västsveriges största aktörer.

När det gäller värmesystem är vi experter på att ordna det bästa systemet för din villa eller fastighet. Vi tar hänsyn till fastighetens storlek, placering och omgivning för att skapa den optimala lösningen för dig. Oavsett om det är berg-/markvärmepump, luft-/vattenvärmepump, frånluftsvärmepump eller luft-/luftvärmepump så kan vi hjälpa dig att välja det som passar bäst för dina behov. Väljer du en berg-/markvärmepump så kan vi även ordna borrning eller nerläggning av kollektorslang i marken genom våra samarbetspartners.

För fastigheter utanför det kommunala VA-nätet kan vi ordna en egen vattenbrunn. Om vattnet har dålig kvalitet kan vi även ta fram och installera ett vattenfilter som passar just ditt vatten. På det sättet kan du njuta av perfekt och gott vatten.

Kontakta oss

Vill du få reda på en prisuppgift eller bara fråga något?
Då kan du kontakta oss via vårt formulär. Vi besvarar ditt ärende så fort vi kan. Annars är du alltid välkommen att slå oss en signal!