Renovering

Borås & Ulricehamn

Renovering

Vi gillar renovering! Vi tar hand om allt som rör vatten, avlopp, värme och kyla för att göra din renoveringsresa så smidig och framgångsrik som möjligt.

Renoveringar ger oss möjligheten att få bort de gamla rören och ersätta dem med nya fräscha rör. Ofta saknas ritningar när det handlar om mindre renoveringsprojekt, men tillsammans med dig tar vi fram en plan som passar just dina önskemål och behov. Kanske vill du flytta köket för att få en bättre utsikt över trädgården, eller installera golvvärme istället för radiatorer för en mer jämn värme?

När det kommer till vattenrör är det viktigt att vara medveten om livslängd, som kan variera beroende på material, kvalitet och vattenkvalitet. Vi rekommenderar alltid att byta ut gamla kopparrör under renoveringar för att undvika framtida vattenskador. Likaså är det viktigt att vara uppmärksam på gamla avloppsrör som kan börja spricka eller rosta, vilket kan leda till stora problem om de inte åtgärdas i tid.

Värmerör, å andra sidan, har oftast en längre livslängd eftersom värmesystem är slutna och inte ständigt tillförs nytt vatten. Men om rostangrepp börjar synas är det viktigt att agera snabbt för att undvika läckage och större skador.

Vi finns här för att guida dig genom hela processen och se till att ditt VVS-system är i toppskick för många år framöver.

Kontakta oss

Vill du få reda på en prisuppgift eller bara fråga något?
Då kan du kontakta oss via vårt formulär. Vi besvarar ditt ärende så fort vi kan. Annars är du alltid välkommen att slå oss en signal!