Konvertering från el

Gör din konvertering från el enkelt och effektivt

Uppgradera från el till ett vattenburet system

Gör din övergång från el till vattenburen uppvärmning enkel och effektiv med vår expertis och service.

Om du bor i ett hus där uppvärmningen och varmvattenberedningen enbart är elbaserad, kan en konvertering till ett vattenburet system vara den perfekta lösningen för att minska dina energikostnader och öka effektiviteten.

Genom att konvertera till ett vattenburet system kan du sänka dina uppvärmningskostnader med upp till 80%. Detta innebär att du inte bara sparar pengar på lång sikt utan också minskar din miljöpåverkan genom att använda en mer energieffektiv värmemetod.

Processen för konvertering är relativt enkel. Vi tar bort alla befintliga elradiatorer och installerar i stället värmerör som ansluts till nya vattenburna radiatorer. Radiatorerna finns i en mängd olika variationer och utseenden, och tillsammans med dig tar vi fram de bästa alternativen som passar både husets karaktär och din plånbok.

När det kommer till val av uppvärmningsmetod finns det flera alternativ att välja mellan. Du kan välja mellan berg-/jordvärmepump eller luft-/vattenvärmepump, beroende på vilken som passar bäst för dina behov och din fastighet. Vårt team av experter kan guida dig genom processen och hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för din komfort och ekonomi.

Kontakta oss idag för att börja din resa mot en mer effektiv och kostnadseffektiv uppvärmningslösning. Vi är här för att göra din övergång från el till vattenburet system så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Kontakta oss

Vill du få reda på en prisuppgift eller bara fråga något?
Då kan du kontakta oss via vårt formulär. Vi besvarar ditt ärende så fort vi kan. Annars är du alltid välkommen att slå oss en signal!